Welkom bij Canela!


Hallo! Ik ben Hannelore en eind 2024 ben ik in Sint-Kruis gestart met Canela, mijn eigen patisserie.
Bij ons thuis draait alles om lekker eten en tegelijkertijd zo weinig mogelijk impact hebben op onze planeet. Van de groenten uit eigen (moes)tuin tot de producten die we kopen: we kiezen voor biologisch, seizoensgebonden en zoveel mogelijk lokaal en verpakkingsvrij.

Mijn passie voor smaakvol én duurzaam gebak

Die waarden trek ik nu ook door naar Canela. Ik maak ambachtelijk gebak, met respect voor mens en natuur. Maar weet je wat het allerbelangrijkste is? De smaak! Mijn taartjes moeten lekker zijn voor iedereen, wat je eetpatroon ook is.

Het begint bij de degen, die ik allemaal zelf maak. En de bloemetjes die je op het gebak ziet, komen vers uit eigen tuin. Ik gebruik alleen kwaliteitsvolle, duurzame ingrediënten:

biologisch

plantaardig

zo lokaal mogelijk

Hiermee geef ik mijn eigen draai aan de klassieke patisserie die ik tijdens mijn opleiding leerde maken. En er zijn ruime opties voor allergievriendelijk gebak, zodat iedereen kan meegenieten, ongeacht eventuele intoleranties. 

Kom langs of bestel!

Tijdens de openingsuren ben je van harte welkom voor losse stukjes taart. Breng gerust je eigen verpakking mee! Zo blijft je gebak niet alleen langer lekker, maar verkleinen we ook samen de afvalberg. 

Wil je een hele taart? Dan kun je die eenvoudig bestellen uit het vaste aanbod

Hopelijk tot snel bij Canela!